maibel

Kranslaging med mammo.

Skrevet 14.12.2013 klokken 22:56 | Kategori: myking | Kommentarer: 0


I forgårs så tok eg med meg mykje ifrå jobben, for eg skulle lage ein dørkrans til tanto mi. Mamma hadde veldig lyst på ein sjølv, så ho fant ut at ho skulle ta av det som var på ein krans eg lagde på skulen i fjor som var ganske vissn. Ho blei fornøgd med sin eigen, allerede før eg hadde begynt å lage. Men etter at eg blei ferdig med den og fekk nokon ting ifrå tanto mi som eg kunne pynte på, så tok mamma sin inn igjen for å fikse på den. 

Til slutt var begge fornøgde og eg gjekk ned og leverte kransen, og eg hadde avtalt at eg skulle ha 200 for den. Men det endte med at eg fekk litt over 250kr, og det var ganske overraskende. Men det virka som ho blei veldig fornøgd med den ho også, og etter ein liten stund kom det ein status på facebook om den. Har til og med fått ein til "bestilling" til fetteren min. 

Eg og mammo kjem til å lage fleire kranser, kanskje allerede i morgon. Ho hadde lyst å lage ein til broren min og eg skal lage ein til pappa, får håpe dei blir lika glad. :) 

synast?

Den første kransen er min og den nederste er mamma sin, kunne du tenkt å hatt ein på døra?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Juletredag på Myking

Skrevet 07.12.2013 klokken 23:20 | Kategori: myking | Kommentarer: 1


I dag var det juletredag på Myking, oppe hjå nokon gode naboer. Eg og mamma bestemte oss for å gå opp, og eg er virkelig glad vi gjekk. Møtte nokon folk på veien opp som såg veldig fornøgd etter å ha funnet seg eit juletre. Vi kom opp og møtte enda fleire folk som var klare til å gå, men då vi kom rundt hushjørne og såg rundt så var det jo enda fleire folk som gjekk rundt omkring. Utruleg koselig å sjå så mange som har eit smil rundt munnen. Smakte på gløgg, sjokoladekake og fekk meg ein god stund ute i den friske lufta. Då eg og mamma kom opp så holdt dei på å gå rundt juletreet og synga julesanger. Og plutselig seie mamma "men det ser ut som du er allerede her ifrå før" og ser mot treet, tok ei lita stund før eg forstod ka ho meinte.. men då eg såg etter litt, så såg eg storesøstro til ei eg har vert nabo sia vi var begge bitte små, var jo heilt likt kledd. Lik kjeledress og nesten lik pelslue. Også legg eg merke til at kusino mi som har vert i Brazil for å studere litt hadde komme heim og gjekk rundt juletreet, men kjende ho nesten ikkje igjen for ho hadde blitt så brun! 

↑ Må berre sei at eg har utruleg skjønne kusiner, som eg ikkje har sett på lenge! ↓

Må nesten presentere denne damo som faktisk har gitt liv til meg, ligner kanskje ikkje så veldig mykje men dette er den kjære mammo mi. ♥

eg skulle smake gløgg for første gong, og det var moteikonet mitt som serverte meg det. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits