maibel

Familien min betyr det meste.

Skrevet 27.12.2013 klokken 23:54 | Kategori: maibel | Kommentarer: 0


Men sjå då, ser det ikkje ut som ein herleg bukett av forskjellige folk? Det syntas allefall eg! 

Eg er skikkelig glad for at nesten heile slekta mi bur på same plass som meg. For når du føler for å besøke nokon, så er dei i nærheten, og det er alltid like kos å møte på  ein eller annen som smiler til deg og du veit at den personen liker deg for den du er. Eg kunne ikkje tenkt meg å bytte ut nokon som helst i familien min, for den er fin sånn som den er. Det er nokon som ikkje er i "familien" min lengre på bilete nedanfor. Eg er veldig glad i ein kvar, men er nok mest glad i farmor uansett ka som skjer. Ho kjem alltid til å ha ein spesial plass i hjarta mitt og det er det mange andre som har også.

Det er litt morsomt at eine sio av slekta mi er ikkje musikalsk i det heile tatt, mens den andre er skikkelig musikalsk. Tenker ofte på kor forskjellige dei to sidane eigentlig er, og det er faktisk ikkje så mykje som er likt. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

alltid vert den samme

Skrevet 26.12.2013 klokken 22:30 | Kategori: maibel | Kommentarer: 1


Vedder på at de begynner å bli vandt til at det kjem seine innlegg heile tia. Det har seg sånn at kvar gong det er mørkt og koseligt inne, så kjem eg på ka eg burde skrive om, men skal nok prøve å skrive litt tidligare enn dette nokon gongar også då. Men ein ting, long time no see. Eg veit at eg ikkje er den flinkaste til å blogge regelmessig, men eg kan prøve å blogge litt meir enn eg gjer no. Akkurat no sitt eg her og ser igjennom nokon gamle bileter som pappa har på pcen hans, ganske rart å tenke på at eg har jo ikkje forandra meg så veldig mykje gjennom tidane. Eller har eg? 

//spørsmålsrunde////29. juni 2006


//17.april 2009

//28.april 2009

//19.august 2011

//19. august 2011

//17. juni 2012

//17. juni 2012//18. juni 2012

//19. juni 2012


//25. august 2013

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Annleis/annerledes

Skrevet 17.12.2013 klokken 22:36 | Kategori: maibel | Kommentarer: 2


Har tenkt mange ganger at eg skulle skrive det om å vere annleis, men det endte aldri med det på nokon av dei tidligare bloggane mine. Har mange ganger fått kommentar at eg er ikkje så veldig lik andre jenter på min alder, men det er eg ganske klar over. Men eg er faktisk glad kordan eg er, utenom at eg holder litt for lenge på det negative som har hendt igjennom tider. Eg er ganske glad å høre at nokon syntes eg ikkje er lik som nokon andre, for det har eg ikkje lyst til å vere. Unnskyld, men eg har ikkje så veldig lyst å bli sammenligna med nokon som helst.


Eg føler ikkje for å sei at eg ligner på den og den personen, men har ikkje hørt det ifrå så mange heller. Har fått nokon kommentarer at eg ligner på Selena Gomez, men eg klarer rett og slett ikkje å sjå det.. Veit at dei meiner utsjånaden min, men klarer forsatt ikkje å sjå det. Nokon seier at alle har nokon som dei ligner på, men eg ligner ikkje så mykje på nærmaste slekt heller, har kanskje litt ifrå kvar og ein, men det er ikkje så veldig likt.

Ikkje så veldig mange som skriver blogger med den dialekta som eg gjer heller, men eg veit nokon bloggare rundt her eg bur som skriv sånn og då men. Hører ofte at det er kult at eg skriv sånn på bloggen, men det syntast eg nesten at eg må. Då eg var mindre, så var eg veldig mykje med fetteren min som er ifrå Bergen, så eg skreiv veldig mykje bokmål. Men eg tenkte aldri over det, før lenge etterpå ser eg det på ting eg har skrevet, at eg skreiv ting som "ikke, mye, jeg (til tider)" osv. Er eigentlig litt morosamt, men no vil eg skrive meir og meir dialekt eller nynorsk, som nokon seier det er. 

Ein ting som gjer meg kanskje litt annleis er at eg hater å bruke sminke, det føles tungt på fjeset og føler meg rett og slett skitten. Men det eg virkelig hater om eg har på meg sminke, er når eg skal fjerne det. For det tar evigheter og du kan liksom ikkje sove med det, for det kan ødelegge huden. Men på bilde under, så har eg berre tatt sminke på, for å illustere kor stor forskjellen kan vere på kvar person. (Eg er ikkje flink til å sminke meg, men eg bryr meg faktisk ikkje ka folk synast om det) 

Ka gjer deg så annleis?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Kranslaging med mammo.

Skrevet 14.12.2013 klokken 22:56 | Kategori: myking | Kommentarer: 0


I forgårs så tok eg med meg mykje ifrå jobben, for eg skulle lage ein dørkrans til tanto mi. Mamma hadde veldig lyst på ein sjølv, så ho fant ut at ho skulle ta av det som var på ein krans eg lagde på skulen i fjor som var ganske vissn. Ho blei fornøgd med sin eigen, allerede før eg hadde begynt å lage. Men etter at eg blei ferdig med den og fekk nokon ting ifrå tanto mi som eg kunne pynte på, så tok mamma sin inn igjen for å fikse på den. 

Til slutt var begge fornøgde og eg gjekk ned og leverte kransen, og eg hadde avtalt at eg skulle ha 200 for den. Men det endte med at eg fekk litt over 250kr, og det var ganske overraskende. Men det virka som ho blei veldig fornøgd med den ho også, og etter ein liten stund kom det ein status på facebook om den. Har til og med fått ein til "bestilling" til fetteren min. 

Eg og mammo kjem til å lage fleire kranser, kanskje allerede i morgon. Ho hadde lyst å lage ein til broren min og eg skal lage ein til pappa, får håpe dei blir lika glad. :) 

synast?

Den første kransen er min og den nederste er mamma sin, kunne du tenkt å hatt ein på døra?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Min hobby - tegning

Skrevet 11.12.2013 klokken 19:56 | Kategori: tegningar | Kommentarer: 1


For to dager sia følte eg virkelig for å sitte meg ned og tegne, lenge sia eg har gjort det. Så det føltast ganske godt, når du endelig føler at du får til noko som du ikkje har gjort på lenge. ikkje sant? for de som ikkje visste det, så er eg veldig glad i japanske tegneserier også kalla for anime. Veit ikkje om det er så mange som er interessert i dette, men eg veit at det er nokon. La ut det samme bilde på facebook og fekk mange tilbakemeldinger om at eg måtte forsette med å tegne.

Eg brukte kanskje litt lang tid på denne tegningen (3 timar) men det føltes veldig godt å få komme seg litt vekk ifrå chattingen og alt, og berre sitte der og sjå på eit bilete mens du tegner. Eg gjorde nokon småfeil, men det såg eg etterpå. Og det med at beina er litt tjukkare gjorde eg med vilje, for eg likte ikkje at ho hadde så tynne bein sjølvom det er sånn ho er. Men uansett, eg prøvde ikkje å kopiere det 100% så, så klart kan du lage din eigen lille vri. Kanskje dette er min lille hobby.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Juletredag på Myking

Skrevet 07.12.2013 klokken 23:20 | Kategori: myking | Kommentarer: 1


I dag var det juletredag på Myking, oppe hjå nokon gode naboer. Eg og mamma bestemte oss for å gå opp, og eg er virkelig glad vi gjekk. Møtte nokon folk på veien opp som såg veldig fornøgd etter å ha funnet seg eit juletre. Vi kom opp og møtte enda fleire folk som var klare til å gå, men då vi kom rundt hushjørne og såg rundt så var det jo enda fleire folk som gjekk rundt omkring. Utruleg koselig å sjå så mange som har eit smil rundt munnen. Smakte på gløgg, sjokoladekake og fekk meg ein god stund ute i den friske lufta. Då eg og mamma kom opp så holdt dei på å gå rundt juletreet og synga julesanger. Og plutselig seie mamma "men det ser ut som du er allerede her ifrå før" og ser mot treet, tok ei lita stund før eg forstod ka ho meinte.. men då eg såg etter litt, så såg eg storesøstro til ei eg har vert nabo sia vi var begge bitte små, var jo heilt likt kledd. Lik kjeledress og nesten lik pelslue. Også legg eg merke til at kusino mi som har vert i Brazil for å studere litt hadde komme heim og gjekk rundt juletreet, men kjende ho nesten ikkje igjen for ho hadde blitt så brun! 

↑ Må berre sei at eg har utruleg skjønne kusiner, som eg ikkje har sett på lenge! ↓

Må nesten presentere denne damo som faktisk har gitt liv til meg, ligner kanskje ikkje så veldig mykje men dette er den kjære mammo mi. ♥

eg skulle smake gløgg for første gong, og det var moteikonet mitt som serverte meg det. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits