maibel

Ebaygalskap

Skrevet 06.08.2016 klokken 21:13 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 1


Hallaisen!

E ikkje heilt galskap då men, ei lita stund tilbake fant eg ut at eg sku inn på ebay og kjøpe litt forskjelligt. Som f.eks caps, mobildeksel, litt nøkkelringer og forskjelligt. Allerede no har eg fått nokon ting i posten som eg tenkte eg sku kjøre heim og sjå på. Følte skikkelig for å ta meg ein biltur, og når mamma e på jobb og eg har bilen her, så går vell da fint. 

Prøver noko nytt som de der nedanfor, med å ta bildane mine direkte frå instagrammen min. og om du vil følga meg så heite eg shoutmaiday på instagram.


 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Pokémonjakt i Bergen

Skrevet 04.08.2016 klokken 16:14 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 1


Hallaisen!

Snart skal eg ta meg turen inn til Åsane for å møte eine broren min for å så reise vidare til Bergen for å jakte på pokemon. E veldig kjekt at brødrane mine får meg med på ting berre med å bruke pokémongrunnen. Blir kjekt å gå rundt med broren min for å finne pokémon og for å sjå alle andre som e ute for å gjere da samme. Trudde faktisk at eg skulle vere meir avhenging av spelet med tanke på at da e pokemon, men da har ikkje blitt noko avhengingskapande for min del. Eg blir ikkje lett avhenging akkurat, men eg trudde virkelig at detta spelet kom til å treffa meg. Men da eg fant ut av va at da e ikkje gøy når du e åleina men når du e ilag med andre venner. Eg har ikkje mange venner som e villig til å gå rundt med meg på å fange pokémon men når brødrane mine tvang meg til å begynne, så tenke eg at dei får ta meg med ut på turer for å fange (sånn som dei gjer allerede).  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Lite innlegg før da e natt

Skrevet 02.08.2016 klokken 23:51 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 1


Hallaisen!

Tenkte eg kunne berre legge ut eit lite innlegg før eg legger meg til å sove i nok timar. Har jobba tidlig på jobb i dag og va jo så lite kunder på starten av dagen. Kom seg litt utover dagen og fekk solgt nokon dekorasjoner. (som eg har laga,hihi) 

Desse to neste dagane har eg fri før eg har to sein(vakter?), veit eg skal vere med Nikki i morgon når ho e ferdig på jobb. Men meir enn da e eg ikkje sikker på, kanskje litt pokejakt på meg også. 

Men no seier eg god natt, og slenger med eit bilde eg har tatt då eg va på ein liten biltur med Izel! God natt! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

stor interesse

Skrevet 01.08.2016 klokken 14:51 | Kategori: maibel | Kommentarer: 6


Hallaisen! 

Eg følte eg kunne endelig skrive litt om meg sjølv. Altså, eg har ikkje tenkt så mykje over ka som e interessa mine men eg kan fortelle om dei som eg iallefall veit om. 

⚜️ Foto - alltid ein interesse for å ta bilder av naturen, men gjekk på folkehøgskule i fjor og då kom interessen veldig. Kjøpte fleire objektiver til kamera og e litt forelska i makrofotografi. 

⚜️ cosplay - sjølvsagt kjem interessen for cosplay med animen og manga, tok meg ei stund før eg turte å kjøpe noko som eg kunne bruke til å føle meg "annerledes" men eg vil begynne å etterligne animekarakterer, må berre finne ut kass. Eier også 3 parykker no som eg syns da alltid e morro å ta på og kle meg "litt" ut som ein annen person.

⚜️ Anime/manga - begynte vell tidlig med å bli interessert i anime og den slags då eg såg på pokemon og vidare til eg såg på mewmew powers på youtube og da åpna ei ny verd for meg. Eier berre ein halv mangaserie sjølv, men leser mykje på nett.

⚜️ Tegning/maling - begynte som lita jente å tegne, var vell først etterligning etter prinsesser også over til pokémon. Vidare gjekk da til animekarakterer då da begynte. Og no har da komt så langt at no maler eg til og med karakterer på t-skjorter. (kan også ta bestillinger på da om nokon e interessert) 

Einaste problemet med når eg tegner e at eg må ha noko å sjå etter og har veldig liten fantasi når eg tegner fritt. 

E kanskje ikkje alle som veit om da med cosplay delen, så følte iallefall at familiedelen som leser dette har litt "godt" av å vite da. Veit allerede at nokon veit om da, men no veit også de om da. Hat fått mange kommentarer på at å tegne da kan eg, og at toppane mine som eg maler på e fine. Har nokon topper eg skal male til nokon, men e alltid åpen for nye ønsker. 

Håper de likte at da kom eit sånt innlegg også på denne loggen, og btw, eg skifta designet til eit mykje meir oversiktelig eit. 

Sitter her og håper på at da skal bli fint vér ein dag no, sånn at eg kan ta litt bilder også. Og om da e interesse for da så kan eg dele fleire bilder og tegninger på denne sia. 

Ha ein fin dag!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

hits