maibel

Første veke på folkehøgskule, fullført.

Skrevet 31.08.2015 klokken 00:53 | Kategori: folkehøgskule | Kommentarer: 1


Som de kanskje ikkje har fått med deke alle sammen, så har eg nemlig begynt på Lofoten folkehøgskule. Eg valgte jo (som kanskje folk kan tenke seg til) å gå på naturfoto som eg syns e utruleg spennande. 

Første veke e allerede over, men har komme i kontakt med mange til no. Ser veldig fram til å bli bedre kjent med både folk, naturen og meg sjølv på detta året. ♠

Men no e da litt seint, så eg legger meg for å ha mulighet for å våkne i morgon tidlig. Deler heller nokon bilder med deke som eg har både tatt og redigert litt! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hobbyjakt

Skrevet 20.08.2015 klokken 18:49 | Kategori: hobby | Kommentarer: 1


Heisannnnnn 

 Som overskrivten kanskje seier, så har eg vert på ein "jakt" etter ein hobby som eg ikkje blir så fort lei av. Eg er veldig glad i å tegne, men da e ikkje så ofte eg føler for å sitte meg ned å tegne. Da e ganske greit å tegne når eg f.eks tar flytur, bussturer, togturer osv. Om de vil så kan eg legge litt meir tegninger utpå bloggen? 

No dei siste dagane så e da noko som ikkje e så greit, for eg har ikkje lyst til å snakke med nokon.. eg veit ikkje grunnen sjølv, men eg kvir meg kvar gong eg skal snakke med nokon på telefonen. Kan da ha med at me ikkje fekk vite resultatet med ein gong angående fagprøven? 

Har du noko hobby som du holder på med? 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Pixlr - redigeringsprogram

Skrevet 16.08.2015 klokken 16:44 | Kategori: fotofreak | Kommentarer: 2


Eg er ganske nybegynner med da å redigere bilder som eg tar, men eg ser til tider at da e nødvendig til tider. Ei stund tilbake så tok eg eit bilde av ein edderkopp med macrolinso mi, og klarte ikkje redigere da så veldig uten at da blei sånn som du ser nedafor. Men eg trykte berre på ein knapp, så blei den sånn. Ikkje så stor overraskelse eigentlig, men sånn gjer vell nybegynnere i starten. Men no skal eg jo snart reise på skule og då får eg nok lære meg ein del, både innen redigering, motiv som eg skal sjå på og litt forskjelligt. 

Kanskje da e litt lettare å blogge litt meir då når eg kan legge ut bilder som eg faktisk føler meg fornøgd med? 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits