maibel

Høgdepunkter frå turen med mamma

Skrevet 27.07.2017 klokken 19:34 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 3


I slutten på april så var eg og mamma ei veke på Rhodos, berre oss to. Da va så utrulig godt å både komma seg ned i varmen og da faktum med at da berre va oss to. Denne turen fekk eg ifrå mamma sia eg hadde klart fagbrevet og hadde strøket ein gong. Som ein "motivasjon" til å klara da på andre forsøk, liksom.

Var mykje vind der me budde, så fekk ikkje sola oss SÅ mykje, men da blei litt. Men såklart, eg fekk soleksem første dagen som varte ei god stund. Me måtte venta på at rommet blei ferdig den dagen me kom, så me bytta til bikini og gjekk ut.. Opplevde soleksem, eg blei solbrent og fekk skikkelig nok av varmen nokon av dagane. Nedanfor ser du litt av mange bilder som eg tok på turen. Var på ein plass som heite Lindos, som me måtte ta ein busstur for å komma oss til. Da va skikkelig varmt den dagen, for me måtte på andre sia av øya som e den sia som får varmen frå Sahara. (og så klart va da den dagen eg var mest solbrent.) 

  • åt mykje god mat og prøvde litt nye ting.
  • var i gamlebyen i Rhodos og såg på mykje fine ting (+ gjekk oss litt vill)
  • tok ein tur i ein båt som da gjekk ann å sitte ein meter under havet.
  • fekk snakka om mykje forskjelligt som var veldig godt for begge.
  • shoppa utrulig lite (va ikkje meininga å kjøpe mykje heller)
  • fant mange steiner som me tok med oss heim, heia steinsamlara.
  • møtte på nokon frå Fana VELDIG mange gonga, uplanlagt.

 

Skal ikkje gå så mykje innpå heile turen, men da var veldig godt og eg håper da ikkje e lenge til eg kjem meg ned igjen i varmen.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Frønningen i Sognefjorden

Skrevet 25.07.2017 klokken 20:58 | Kategori: maibel | Kommentarer: 5


Til helga som kjem så skal eg ein tur til ein plass i Sognefjorden som heiter Frønningen. Da har blitt ein tradisjon å reisa inn der iallefall ein helg om sommaren og da e SO godt å komma seg vekk frå alle billyda, butikka og alt i alt. Skal berre vera der frå fredag til søndag, så blir berre ein liten tur. Men gjett om da skal bli godt! Etter tre veker med mykje jobbing og mykje jobbing i neste månad også, så skal da bli godt med ein liten pause.

For å komma inn til den plassen, så må ein bestilla sånn at båten går innom den lille brygga og når me alltid kjører i land så ser du alle turister som står og ser på. Så da ender fort opp med at me står og vinker til den har kjørt vidare. Håper berre da blir fint vér når me skal innover, sånn at me får sitta ute på dekk. 

Skal inn med mange av familiemedlemmane så detta skal bli kjekt og me får håpa da ikkje blir FOR lange netter!

Gjett om da blir mange bilder, omringa av natur og fine folk å ta bilder av. 

Anbefaler virkelig å besøke den plassen ein gong!

Her e eit lite bilde frå eine av gapahukane som e der oppe. Og da e så nydelig utsikt når sola går ned bakom fjella. E snakk om at me ikkje skal leia den i år, men me får sjå ka som skjer. Me håper på da beste
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Maling på trefat

Skrevet 23.07.2017 klokken 18:41 | Kategori: hobby | Kommentarer: 3


i går begynte eg å male på eit trefat, endte opp med at eg syns da blei finast med lyserosa blomster på. Du ser under kordan da blei til slutt og håper de liker da så godt som eg gjer. :) skal ikkje vera da siste prosjektet mitt, men no føler eg ingen tvang til å gå inn på ein gjenbruk for augeblikke. 

Skal på ein tur til neste helg som eg gleder meg veldig til, kan kanskje blogge litt om plassen me skal til i kveld eller i morgon. "stay tuned"


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Hobbylaurdag

Skrevet 22.07.2017 klokken 20:17 | Kategori: hobby | Kommentarer: 2


Slutta tidlig på jobb i dag og lurte litt på ka eg sku finna på, men kom fort på at eg hadde kjøpt eit trefat på ein gjenbruk ei lita tid tilbake.
Eg e veldig glad i å kjøpe noko brukt og male litt på da til å gjera da "nytt".

Men no e eg veldig usikker på kass farge eg skal ha på blomstrane om eg skal holda meg til rosa eller om eg f.eks skal ta lilla... Litt usikker på da ennå.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Treng blogga å lesa!

Skrevet 22.07.2017 klokken 18:04 | Kategori: inspirasjon | Kommentarer: 1


No som eg har begynt sakte men sikkert å blogga igjen, så tenkte eg kanskje at eg burde ha nokon blogger å følge med på også.

Har du nokon blogger du anbefaler å følga? 


 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Dråper i fokus

Skrevet 22.07.2017 klokken 10:53 | Kategori: fotofreak | Kommentarer: 1


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Litt bilder frå den siste tia

Skrevet 20.07.2017 klokken 11:17 | Kategori: fotofreak | Kommentarer: 3


Tenkte eg skulle legga ut nokon av bildane eg har tatt i da siste. Pleier å ta mykje bilder om eg går meg ein tur, men da e mykje kjekkare om ein har nokon å ta bilde med eller bilder av.

E veldig glad i naturen, så da e ikkje noko overraskelse at mange av bildane eg tar e av da. Har også gått på folkehøgskule eit år med naturfoto, så har lært å vera veldig obs på detaljar og motiv.

Har to barndomsvenninner som e veldig glad når eg kan ta bilder av dei, e jo sjølvsagt eit pluss for meg også. Eg e ikkje vandt til å ta bilde av folk sånn rett opp og ned, men med hjelp av dei så e da mykje lettare. Kanskje eg kan bli hobbyfotograf med tia?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Makro - attendejuli

Skrevet 18.07.2017 klokken 23:20 | Kategori: fotofreak | Kommentarer: 0

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tittei

Skrevet 09.07.2017 klokken 23:52 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 0


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heisannoghoppsan!

No skal eg prøva mitt beste å holda litt meir liv i denne bloggen her altså. Har blitt meir aktiv på instagram i da siste, men veldig lite bilder av meg sjølv tho. I denne månaden no så skal eg jobbe mykje, veit ikkje kor travelt da blir men skal nok få laga mykje fint og prøva hardast mulig å få solgt da. Og for de som ikkje veit, så jobber eg i ein blomsterbutikk. Har ikkje tatt fleire ferieveker enn den eine veka eg var på tur med mamma i slutten på april, så no skal eg tjenta penga! 

 

God natt!
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits