maibel

antrekk - overvinne frykt

Skrevet 29.03.2016 klokken 16:48 | Kategori: antrekk | Kommentarer: 1


Heisann sveisann! 

I dag skulle eg eigentlig vere med Nikki, men eg tar ho heller med meg til byn til helga for å ta litt bilder osv. Så i dag skal eg vere kreativ og lage ting tenkte eg. Tenkte også at eg skulle legge ut eit lite innlegg med nokon ting eg har laga og nokon tegninger/malerier. Eg holder på med ein topp som eg skal male på og e ferdig med ein pokemontopp som eg har malt på. 


Skjørt - Lindex // Caps - Lindex // Topp - eigentlig ein tigts eg klippa skrittet på
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Ver positiv som den du e

Skrevet 28.03.2016 klokken 23:35 | Kategori: opinions | Kommentarer: 3


Heisann sveisann!

Eg har lagt merke til at da blir meir og meir press på kordan du sminker deg. Og no ser eg at da e begynt med å liksom skal tegne på augebryna skikkelig for å få dei til å sjå mest mulig naturlig ut. Eg vil sei at eg e heldig som ikkje trenge å tegna på mine, for dei e fine nok som dei e. Sjølvom eg må nappe augebryna mine til tider, men da e ikkje så mykje. 

Men da andre som har vert i fokus ein god stund e jo da med sommarkropp og at ein vil ha muskler (mest for guttanes skyld) og jenter vil ha meir former og rumpe. Eg veit sjølv at eg må trene kroppen min for å ha litt meir kontroll på den og for å få meir krefter til å gjere andre ting. Mange jenter vil kanskje slanke seg litt og gå ned i vekt, men da rare e når eg vil gå opp i vekt og legge litt på meg (som eg har klart litt no i da siste) 

For å vere ærlig så orker eg ikkje bry meg så mykje om kordan eg ser ut til vanlig og vil automatisk tenke litt meir på da om eg skal i f.eks eit besøk eller at da e ein høgtid. Då tar eg kanskje på meg maskara og ikkje så særlig meir enn da. Eg blir jo påvirka av alle som e rundt meg som bruker fleire timer på å sminke seg eller fleire timer i veka på å trene. Veit eg også må i gang med å trene snart, men må finne ein måte eg kan få noko meir utav da. 


Eg må nok jobba litt med forskjellige ting- f.eks da med å snakka meir med folk, vite at eg og har ein plass i samfunnet,  bli litt meir sikker på meg sjølv osv. Men da trur eg kjem litt med tia og om eg finner dei rette folka eg kan vere med og trivdes godt med. Har allerede oppdaga at folkehøgskuleåret har gitt meg veldig mykje tru på meg sjølv som både person og fotograf. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

antrekk - morfars bursdag

Skrevet 28.03.2016 klokken 21:39 | Kategori: antrekk | Kommentarer: 3


Heisann sveisann!

I dag har ikkje da skjedd så utruleg mykje men min kjære morfar har bursdag, så me tok oss ein tur opp til ha for å feire litt. I den annledningen tok eg på meg ein superfin topp som eg fekk av Izel og buksa fant eg ut har blitt for liten no.. 

Ka har du gjort på i dag?


Topp - fått // bukse - cubus // skjerf - cubus

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Instagramkonto

Skrevet 26.03.2016 klokken 23:06 | Kategori: fotofreak | Kommentarer: 1


Heisann sveisann!

Tenkte at no når eg endelig har fått rydda opp i instagrammen min og fått begynt å legge ut nye bilder, så kunne eg vise nokon av dei til deke. Eg bestemte meg for å skulle legge ut bilder som eg har tatt sjølv og da gjer da mykje lettare for meg når eg bruker dei på bloggen. For då treng ikkje eg vere redd for at folk kjem og seier at eg ikkje kan bruke bildane. 

Brukernavn på instagram : shoutmaiday


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Dullearbeid

Skrevet 20.03.2016 klokken 22:43 | Kategori: hobby | Kommentarer: 2


I dag har eg eigentlig berre redigert bilder, malt, sett litt på tv, sett på anime, hørt på musikk og faktisk baka sjokoladehorn. Da va den kortaste presentasjonen av dagen min eg har gjort på lenge. I morgon skal eg til tannlegen for å borre, woho! Og i morgon kjem søstra mi med den lille tassen ein liten tur heim før dei skal til Oslo på torsdag. Gleder meg veldig!

Forslag til ka eg kan male på?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Før og etter redigering

Skrevet 20.03.2016 klokken 14:40 | Kategori: fotofreak | Kommentarer: 4


Tenkte eg skulle vise eit lite døme med kor lite du treng å redigere for å få da til å bli eit heilt annet inntrykk. Eg liker å ha litt meir skarphet i bilde og litt meir farger på personen/på ting som skjer som f.eks såpebobler. Om da e noko de lure på så e da berre til å kommentere da nedanfor og så skal eg prøve å svare så godt som mulig!

- facebooksiami


↑Før og etter ↓​

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Bergen med babes

Skrevet 20.03.2016 klokken 13:57 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 6


Heisann sveisann! 

I går var eg i Bergen med Izel og Solvår som var superkjekt, - me endte opp å ete på McDonalds (som eg nevnte i går)  og da va godt med cheeseburger for ein gong skyld. Da regna litt sånn innomellom men då me kom oss ut så slutta da heilt og me fekk eit fint lys å jobbe i. Solvår tok me seg såpebobler ut, og da va utruleg gøy å få da med på nokon av bildane - alle dei fargane som kom og skapte mykje finare fargespel i bilde. 

Eg e så takknemlig for at eg får med meg desse to nydelege personane ut kor enn eg vil for å ta bilde av dei. Eg ser sjølv at eg forbedrer meg litt etter litt med både bilder av folk og av landskap. - til og med i photoshop begynner eg å få dreisen på ting. 

Bergen by er veldig fin når da e sol, men e også fin når da nettopp har regna bittelitt og da begynner å lette opp. Og da kan til og med vere fint i byen når da regner om folk liker å ta bilder av regnrelaterte greier. 


Berre sjå på de to, eg e utruleg glad eg har de to som e villige til å vere mine personlige modeller! 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Hyttetur til Harstad

Skrevet 19.03.2016 klokken 22:58 | Kategori: folkehøgskule | Kommentarer: 2


Heisann sveisann! 

Eg veit da e ei stund sia eg har lagt ut noko no og eg beklager veldig. Men no i veko etter me kom igjen frå tur skulle me gjere oss klar for å reise heim på ferie. - og gud kor deilig da e å komma heim!

Eg har sagt eg skulle blogge etter eg kom igjen frå den hytteturen med klassen, men da blei jo ikkje.. :( Tok nokon bilder som eg tenkte eg skulle dele med deke, for den andre dagen va da fantastisk vér som de kan også sjå på bildane! Eg har redigert litt i photoshop og croppa dei litt til eg syns dei gav best mulig inntrykk. 

No sitter eg heime og tenkte at eg skulle redigere litt bilder også kan eg blogge om den dagen som har vert i dag i morgon elns. Var i Bergen med Izel og Solvår og fekk lov til å ta litt bilder av dei i nokon av dei litt eldre gatane i Bergen. Da va superkos og me åt på McDonald's av alle plasser, men da va godt med burger og da igjen! 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Moteworkshop - ferdig

Skrevet 04.03.2016 klokken 20:18 | Kategori: folkehøgskule | Kommentarer: 0


Heisannsveisann! 

E ikkje alltid da lettaste å jobbe med ting som du ikkje e vandt til å holde på med, som f.eks mote. For oss som går på naturfoto så var da valg om du ville vere med eller ikkje, men eg tok da som ein utfordring og hang meg på. 

Da va mange utfordringer på veien, men da største va vell at eg måtte få modellen til å ligne mest mulig. Eg fant bark, klarte å ordne håret og få til da blå på augene og da einaste som ikkje va heilt likt va liksom halsen og uttrykket på modellen. Ho eg brukte som modell har ein tumblr også > ingeborg < ta og sjekk ut den i samme slengen, ho har mange fine bilder frå turer ho har vert på her rundt i Lofoten! 

E du opptatt av mote? 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits