hits

maibel

Tittei

Skrevet 09.07.2017 klokken 23:52 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 0


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heisannoghoppsan!

No skal eg prøva mitt beste å holda litt meir liv i denne bloggen her altså. Har blitt meir aktiv på instagram i da siste, men veldig lite bilder av meg sjølv tho. I denne månaden no så skal eg jobbe mykje, veit ikkje kor travelt da blir men skal nok få laga mykje fint og prøva hardast mulig å få solgt da. Og for de som ikkje veit, så jobber eg i ein blomsterbutikk. Har ikkje tatt fleire ferieveker enn den eine veka eg var på tur med mamma i slutten på april, så no skal eg tjenta penga! 

 

God natt!
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Bursdagsfeiring, next!

Skrevet 05.03.2017 klokken 14:40 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 0


Heisannsveisann!

Snart skal eg gjere meg klar for å gå utav døra for no skal me feira eine fetteren min som har bursdag i dag! På onsdag hadde mamma bursdag, men da blei ikkje så mykje feiring for dei kom heim frå Arendal den dagen. Men fekk henta dei på bussplassen og spelte litt kort før da blei for seint på dag. 

I går hadde eg besøk av ei eg gjekk i klasse med på barneskulen og som faktisk jobber i nabobutikken på senteret eg jobber! Da e veldig morro å ha kontakt med ho igjen og i går hjalp ho meg med å farge håret mitt meir lilla for å få meir jevn farge. I noko slags lys så ser da veldig rosa ut, mens i andre lys e da lilla. Liker at da ikkje e så lys farge for no e overgangen frå da bruna håret mitt mykje finare. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

HEISANNSVEISANN

Skrevet 21.02.2017 klokken 22:37 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 4


Har vert innom fleire gonga og begynt å skrive på eit nytt innlegg, men halloen! No sitter eg her og gjer på veldig lite og kom plutselig på; "oi, eg kan faktisk blogge igjen for å sjekke om da går bedre no enn før." Så me får håpa på at eg føler meg meir motivert til å skriva om forskjellige ting no enn før. 

Veit ikkje ka folk e interessert i å lese, men tar gjerne imot innspel til ka ein vil lese om. Ellers så kjem eg vell til å visa tegninger, ting eg maler, lager på jobb og kanskje skriver litt om planter innimellom. Begynner å føle meg motivert til å ta bilder og tar faktisk overraskende mykje portrettbilder av ei barndomsvenninne, så kan hende eg kan dele nokon av dei også.

No når da blir litt mildare ute og litt bedre vér, så tenker eg at eg skal prøva så godt som mulig å komma meg ut for å ta fleire bilder. Da e ein utruleg fin hobby og får både kroppen igong og fred i sinnet. Om ein bestemmer seg for å ta alt med ro og berre sjå etter spesielle ting eller naturens små undre, så kan ein ikkje gå fort igjennom og forvente da. 

I morgon skal eg gå og ta første HPV sprøyta og gruer meg litt, men må nesten berre bli ferdig med da og håper på ingen bivirkninger. E veldig greit når ein får da gratis, då føler ein nesten at man må ta den for den kan hjelpe for å ikkje få livmorskreft.  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Stor bursdagsfeiring

Skrevet 06.09.2016 klokken 13:27 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 2


På laurdag så hadde alle på eine sio av familien min stilla istand ei stor feiring for mormor som blei 80år helga før. La meg sei da enkelt, ho visste ikkje om da og da blei ein suksess! Ingen hadde røpt seg og ho blei overraska i da augeblikket ho kom inn døra.

Da va ein veldig fin dag med mykje bilder, god mat og koselige folk.
Mormor e ei av verdas herligste som eg har fått lov å kjenne. Har mange minner med ho frå barndommen og opp gjennom åra.
Eg e så utruleg glad for kvar gong eg kjem bort på besøk så blir eg alltid møtt med mykje varme og kjærleik. ❤️

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Ebaygalskap

Skrevet 06.08.2016 klokken 21:13 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 1


Hallaisen!

E ikkje heilt galskap då men, ei lita stund tilbake fant eg ut at eg sku inn på ebay og kjøpe litt forskjelligt. Som f.eks caps, mobildeksel, litt nøkkelringer og forskjelligt. Allerede no har eg fått nokon ting i posten som eg tenkte eg sku kjøre heim og sjå på. Følte skikkelig for å ta meg ein biltur, og når mamma e på jobb og eg har bilen her, så går vell da fint. 

Prøver noko nytt som de der nedanfor, med å ta bildane mine direkte frå instagrammen min. og om du vil følga meg så heite eg shoutmaiday på instagram.


 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Pokémonjakt i Bergen

Skrevet 04.08.2016 klokken 16:14 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 1


Hallaisen!

Snart skal eg ta meg turen inn til Åsane for å møte eine broren min for å så reise vidare til Bergen for å jakte på pokemon. E veldig kjekt at brødrane mine får meg med på ting berre med å bruke pokémongrunnen. Blir kjekt å gå rundt med broren min for å finne pokémon og for å sjå alle andre som e ute for å gjere da samme. Trudde faktisk at eg skulle vere meir avhenging av spelet med tanke på at da e pokemon, men da har ikkje blitt noko avhengingskapande for min del. Eg blir ikkje lett avhenging akkurat, men eg trudde virkelig at detta spelet kom til å treffa meg. Men da eg fant ut av va at da e ikkje gøy når du e åleina men når du e ilag med andre venner. Eg har ikkje mange venner som e villig til å gå rundt med meg på å fange pokémon men når brødrane mine tvang meg til å begynne, så tenke eg at dei får ta meg med ut på turer for å fange (sånn som dei gjer allerede).  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Lite innlegg før da e natt

Skrevet 02.08.2016 klokken 23:51 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 1


Hallaisen!

Tenkte eg kunne berre legge ut eit lite innlegg før eg legger meg til å sove i nok timar. Har jobba tidlig på jobb i dag og va jo så lite kunder på starten av dagen. Kom seg litt utover dagen og fekk solgt nokon dekorasjoner. (som eg har laga,hihi) 

Desse to neste dagane har eg fri før eg har to sein(vakter?), veit eg skal vere med Nikki i morgon når ho e ferdig på jobb. Men meir enn da e eg ikkje sikker på, kanskje litt pokejakt på meg også. 

Men no seier eg god natt, og slenger med eit bilde eg har tatt då eg va på ein liten biltur med Izel! God natt! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar