maibel

Høgdepunkter frå turen med mamma

Skrevet 27.07.2017 klokken 19:34 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 3


I slutten på april så var eg og mamma ei veke på Rhodos, berre oss to. Da va så utrulig godt å både komma seg ned i varmen og da faktum med at da berre va oss to. Denne turen fekk eg ifrå mamma sia eg hadde klart fagbrevet og hadde strøket ein gong. Som ein "motivasjon" til å klara da på andre forsøk, liksom.

Var mykje vind der me budde, så fekk ikkje sola oss SÅ mykje, men da blei litt. Men såklart, eg fekk soleksem første dagen som varte ei god stund. Me måtte venta på at rommet blei ferdig den dagen me kom, så me bytta til bikini og gjekk ut.. Opplevde soleksem, eg blei solbrent og fekk skikkelig nok av varmen nokon av dagane. Nedanfor ser du litt av mange bilder som eg tok på turen. Var på ein plass som heite Lindos, som me måtte ta ein busstur for å komma oss til. Da va skikkelig varmt den dagen, for me måtte på andre sia av øya som e den sia som får varmen frå Sahara. (og så klart va da den dagen eg var mest solbrent.) 

  • åt mykje god mat og prøvde litt nye ting.
  • var i gamlebyen i Rhodos og såg på mykje fine ting (+ gjekk oss litt vill)
  • tok ein tur i ein båt som da gjekk ann å sitte ein meter under havet.
  • fekk snakka om mykje forskjelligt som var veldig godt for begge.
  • shoppa utrulig lite (va ikkje meininga å kjøpe mykje heller)
  • fant mange steiner som me tok med oss heim, heia steinsamlara.
  • møtte på nokon frå Fana VELDIG mange gonga, uplanlagt.

 

Skal ikkje gå så mykje innpå heile turen, men da var veldig godt og eg håper da ikkje e lenge til eg kjem meg ned igjen i varmen.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Bergen med babes

Skrevet 20.03.2016 klokken 13:57 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 6


Heisann sveisann! 

I går var eg i Bergen med Izel og Solvår som var superkjekt, - me endte opp å ete på McDonalds (som eg nevnte i går)  og da va godt med cheeseburger for ein gong skyld. Da regna litt sånn innomellom men då me kom oss ut så slutta da heilt og me fekk eit fint lys å jobbe i. Solvår tok me seg såpebobler ut, og da va utruleg gøy å få da med på nokon av bildane - alle dei fargane som kom og skapte mykje finare fargespel i bilde. 

Eg e så takknemlig for at eg får med meg desse to nydelege personane ut kor enn eg vil for å ta bilde av dei. Eg ser sjølv at eg forbedrer meg litt etter litt med både bilder av folk og av landskap. - til og med i photoshop begynner eg å få dreisen på ting. 

Bergen by er veldig fin når da e sol, men e også fin når da nettopp har regna bittelitt og da begynner å lette opp. Og da kan til og med vere fint i byen når da regner om folk liker å ta bilder av regnrelaterte greier. 


Berre sjå på de to, eg e utruleg glad eg har de to som e villige til å vere mine personlige modeller! 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Brevvenn

Skrevet 19.01.2015 klokken 19:43 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 0For ein stund tilbake så spurte eg om nokon på facebook ville bli brevvennen min, og eg må sei eg e heldig med kem da blei. Eine brevvennen min er den finaste kusino mi og den andre er den herligaste barndomsvenninno mi! Kem kunne spurt om bedre brevvenner? 

btw, begge har til og med blogg. Eller veit at kusino mi har >her< og venninno mi har ikkje blogga på ei stund men >her<. De burde virkelig ta deke ein tur innom begge bloggane for å sjå kor fantastiske mennesker som eg har i livet mitt!  

Altså, for de som lurer på ka brevvenner går ut på (seie seg sjølv eigentlig) men ja, me sender brev til kvarandre og da er ein følelse som du berre får og holder på. For du veit aldri kortid da kan komma eit brev i posten til deg og kjenner den lykkelige følelsen. 

♦ Har du sendt brev før?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits