maibel

Bergen med babes

Skrevet 20.03.2016 klokken 13:57 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 6


Heisann sveisann! 

I går var eg i Bergen med Izel og Solvår som var superkjekt, - me endte opp å ete på McDonalds (som eg nevnte i går)  og da va godt med cheeseburger for ein gong skyld. Da regna litt sånn innomellom men då me kom oss ut så slutta da heilt og me fekk eit fint lys å jobbe i. Solvår tok me seg såpebobler ut, og da va utruleg gøy å få da med på nokon av bildane - alle dei fargane som kom og skapte mykje finare fargespel i bilde. 

Eg e så takknemlig for at eg får med meg desse to nydelege personane ut kor enn eg vil for å ta bilde av dei. Eg ser sjølv at eg forbedrer meg litt etter litt med både bilder av folk og av landskap. - til og med i photoshop begynner eg å få dreisen på ting. 

Bergen by er veldig fin når da e sol, men e også fin når da nettopp har regna bittelitt og da begynner å lette opp. Og da kan til og med vere fint i byen når da regner om folk liker å ta bilder av regnrelaterte greier. 


Berre sjå på de to, eg e utruleg glad eg har de to som e villige til å vere mine personlige modeller! 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Brevvenn

Skrevet 19.01.2015 klokken 19:43 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 0For ein stund tilbake så spurte eg om nokon på facebook ville bli brevvennen min, og eg må sei eg e heldig med kem da blei. Eine brevvennen min er den finaste kusino mi og den andre er den herligaste barndomsvenninno mi! Kem kunne spurt om bedre brevvenner? 

btw, begge har til og med blogg. Eller veit at kusino mi har >her< og venninno mi har ikkje blogga på ei stund men >her<. De burde virkelig ta deke ein tur innom begge bloggane for å sjå kor fantastiske mennesker som eg har i livet mitt!  

Altså, for de som lurer på ka brevvenner går ut på (seie seg sjølv eigentlig) men ja, me sender brev til kvarandre og da er ein følelse som du berre får og holder på. For du veit aldri kortid da kan komma eit brev i posten til deg og kjenner den lykkelige følelsen. 

♦ Har du sendt brev før?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits