maibel

Maling på trefat

Skrevet 23.07.2017 klokken 18:41 | Kategori: hobby | Kommentarer: 3


i går begynte eg å male på eit trefat, endte opp med at eg syns da blei finast med lyserosa blomster på. Du ser under kordan da blei til slutt og håper de liker da så godt som eg gjer. :) skal ikkje vera da siste prosjektet mitt, men no føler eg ingen tvang til å gå inn på ein gjenbruk for augeblikke. 

Skal på ein tur til neste helg som eg gleder meg veldig til, kan kanskje blogge litt om plassen me skal til i kveld eller i morgon. "stay tuned"


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Hobbylaurdag

Skrevet 22.07.2017 klokken 20:17 | Kategori: hobby | Kommentarer: 2


Slutta tidlig på jobb i dag og lurte litt på ka eg sku finna på, men kom fort på at eg hadde kjøpt eit trefat på ein gjenbruk ei lita tid tilbake.
Eg e veldig glad i å kjøpe noko brukt og male litt på da til å gjera da "nytt".

Men no e eg veldig usikker på kass farge eg skal ha på blomstrane om eg skal holda meg til rosa eller om eg f.eks skal ta lilla... Litt usikker på da ennå.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Malehobby

Skrevet 01.09.2016 klokken 16:21 | Kategori: hobby | Kommentarer: 1


Heisannsveisann!

Heilt sia eg va ei lita jente så har eg likt å tegne pokemon og karakterer frå tegneserier, men no i da siste har eg prøvd meg på å male litt etter litt. Nedanfor ser du ein av tinga eg har malt og e meir utfordrane å male enn å tegne syns eg. Når du har ein blyant i hånda så har du meir kontroll enn om du har ein pensel i hånda. Da kan sjølvsagt vere motsatt for nokon, men eg gleder meg til å utvikle meg både innen tegning og maling.

Har funnet ut at da e mange som e glad for å få noko som du har laga og har brukt tia di på. Nokon setter meir pris på da enn andre, men e veldig gøy å gje sånne ting til bursdager og sånt. Har fått høra at nokon ønsker seg da frå meg, så då blir da jo automatisk meir personlig.

Før eg begynte å male på lerret så har eg malt på nokon t-skjorter og syns da e veldig morro å gå med noko eg sjølv har malt. 

Liker du å få personlige gaver eller ting frå butikken?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Dullearbeid

Skrevet 20.03.2016 klokken 22:43 | Kategori: hobby | Kommentarer: 2


I dag har eg eigentlig berre redigert bilder, malt, sett litt på tv, sett på anime, hørt på musikk og faktisk baka sjokoladehorn. Da va den kortaste presentasjonen av dagen min eg har gjort på lenge. I morgon skal eg til tannlegen for å borre, woho! Og i morgon kjem søstra mi med den lille tassen ein liten tur heim før dei skal til Oslo på torsdag. Gleder meg veldig!

Forslag til ka eg kan male på?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hobbyjakt

Skrevet 20.08.2015 klokken 18:49 | Kategori: hobby | Kommentarer: 1


Heisannnnnn 

 Som overskrivten kanskje seier, så har eg vert på ein "jakt" etter ein hobby som eg ikkje blir så fort lei av. Eg er veldig glad i å tegne, men da e ikkje så ofte eg føler for å sitte meg ned å tegne. Da e ganske greit å tegne når eg f.eks tar flytur, bussturer, togturer osv. Om de vil så kan eg legge litt meir tegninger utpå bloggen? 

No dei siste dagane så e da noko som ikkje e så greit, for eg har ikkje lyst til å snakke med nokon.. eg veit ikkje grunnen sjølv, men eg kvir meg kvar gong eg skal snakke med nokon på telefonen. Kan da ha med at me ikkje fekk vite resultatet med ein gong angående fagprøven? 

Har du noko hobby som du holder på med? 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits