maibel

HEISANNSVEISANN

Skrevet 21.02.2017 klokken 22:37 | Kategori: kvardag | Kommentarer: 4


Har vert innom fleire gonga og begynt å skrive på eit nytt innlegg, men halloen! No sitter eg her og gjer på veldig lite og kom plutselig på; "oi, eg kan faktisk blogge igjen for å sjekke om da går bedre no enn før." Så me får håpa på at eg føler meg meir motivert til å skriva om forskjellige ting no enn før. 

Veit ikkje ka folk e interessert i å lese, men tar gjerne imot innspel til ka ein vil lese om. Ellers så kjem eg vell til å visa tegninger, ting eg maler, lager på jobb og kanskje skriver litt om planter innimellom. Begynner å føle meg motivert til å ta bilder og tar faktisk overraskende mykje portrettbilder av ei barndomsvenninne, så kan hende eg kan dele nokon av dei også.

No når da blir litt mildare ute og litt bedre vér, så tenker eg at eg skal prøva så godt som mulig å komma meg ut for å ta fleire bilder. Da e ein utruleg fin hobby og får både kroppen igong og fred i sinnet. Om ein bestemmer seg for å ta alt med ro og berre sjå etter spesielle ting eller naturens små undre, så kan ein ikkje gå fort igjennom og forvente da. 

I morgon skal eg gå og ta første HPV sprøyta og gruer meg litt, men må nesten berre bli ferdig med da og håper på ingen bivirkninger. E veldig greit når ein får da gratis, då føler ein nesten at man må ta den for den kan hjelpe for å ikkje få livmorskreft.  

Sandra Marie

21.02.2017 kl.23:06

fint bilde :)
maibel

21.02.2017 kl.23:30

Sandra Marie: takk!
Iselin Renée

22.02.2017 kl.11:45

Fint bilde :)
maibel

22.02.2017 kl.17:26

Iselin Renée: takk!:D
Skriv en kommentar


hits