maibel

stor interesse

Skrevet 01.08.2016 klokken 14:51 | Kategori: maibel | Kommentarer: 6


Hallaisen! 

Eg følte eg kunne endelig skrive litt om meg sjølv. Altså, eg har ikkje tenkt så mykje over ka som e interessa mine men eg kan fortelle om dei som eg iallefall veit om. 

⚜️ Foto - alltid ein interesse for å ta bilder av naturen, men gjekk på folkehøgskule i fjor og då kom interessen veldig. Kjøpte fleire objektiver til kamera og e litt forelska i makrofotografi. 

⚜️ cosplay - sjølvsagt kjem interessen for cosplay med animen og manga, tok meg ei stund før eg turte å kjøpe noko som eg kunne bruke til å føle meg "annerledes" men eg vil begynne å etterligne animekarakterer, må berre finne ut kass. Eier også 3 parykker no som eg syns da alltid e morro å ta på og kle meg "litt" ut som ein annen person.

⚜️ Anime/manga - begynte vell tidlig med å bli interessert i anime og den slags då eg såg på pokemon og vidare til eg såg på mewmew powers på youtube og da åpna ei ny verd for meg. Eier berre ein halv mangaserie sjølv, men leser mykje på nett.

⚜️ Tegning/maling - begynte som lita jente å tegne, var vell først etterligning etter prinsesser også over til pokémon. Vidare gjekk da til animekarakterer då da begynte. Og no har da komt så langt at no maler eg til og med karakterer på t-skjorter. (kan også ta bestillinger på da om nokon e interessert) 

Einaste problemet med når eg tegner e at eg må ha noko å sjå etter og har veldig liten fantasi når eg tegner fritt. 

E kanskje ikkje alle som veit om da med cosplay delen, så følte iallefall at familiedelen som leser dette har litt "godt" av å vite da. Veit allerede at nokon veit om da, men no veit også de om da. Hat fått mange kommentarer på at å tegne da kan eg, og at toppane mine som eg maler på e fine. Har nokon topper eg skal male til nokon, men e alltid åpen for nye ønsker. 

Håper de likte at da kom eit sånt innlegg også på denne loggen, og btw, eg skifta designet til eit mykje meir oversiktelig eit. 

Sitter her og håper på at da skal bli fint vér ein dag no, sånn at eg kan ta litt bilder også. Og om da e interesse for da så kan eg dele fleire bilder og tegninger på denne sia. 

Ha ein fin dag!

Henriette Celin

01.08.2016 kl.14:55

For et nydelig hår du har! mange kule farger du har hatt også ^^
maibel

01.08.2016 kl.14:57

Henriette Celin: hehe, e parykker som eg har :)
Henriette Celin

01.08.2016 kl.14:57

SV: Ah, kult (:
Thea

01.08.2016 kl.15:20

Har du vært på noen cons så langt ? :-)
maibel

01.08.2016 kl.15:22

Thea: nei, eg har ikkje da men ønsker å reise på nokon ((:
Thea

01.08.2016 kl.15:23

Ok! Kan anbefales! Er veldig gøy og du får lett nye bekjentskaper. d('-'d
Skriv en kommentar


hits