maibel

Ver positiv som den du e

Skrevet 28.03.2016 klokken 23:35 | Kategori: opinions | Kommentarer: 3


Heisann sveisann!

Eg har lagt merke til at da blir meir og meir press på kordan du sminker deg. Og no ser eg at da e begynt med å liksom skal tegne på augebryna skikkelig for å få dei til å sjå mest mulig naturlig ut. Eg vil sei at eg e heldig som ikkje trenge å tegna på mine, for dei e fine nok som dei e. Sjølvom eg må nappe augebryna mine til tider, men da e ikkje så mykje. 

Men da andre som har vert i fokus ein god stund e jo da med sommarkropp og at ein vil ha muskler (mest for guttanes skyld) og jenter vil ha meir former og rumpe. Eg veit sjølv at eg må trene kroppen min for å ha litt meir kontroll på den og for å få meir krefter til å gjere andre ting. Mange jenter vil kanskje slanke seg litt og gå ned i vekt, men da rare e når eg vil gå opp i vekt og legge litt på meg (som eg har klart litt no i da siste) 

For å vere ærlig så orker eg ikkje bry meg så mykje om kordan eg ser ut til vanlig og vil automatisk tenke litt meir på da om eg skal i f.eks eit besøk eller at da e ein høgtid. Då tar eg kanskje på meg maskara og ikkje så særlig meir enn da. Eg blir jo påvirka av alle som e rundt meg som bruker fleire timer på å sminke seg eller fleire timer i veka på å trene. Veit eg også må i gang med å trene snart, men må finne ein måte eg kan få noko meir utav da. 


Eg må nok jobba litt med forskjellige ting- f.eks da med å snakka meir med folk, vite at eg og har ein plass i samfunnet,  bli litt meir sikker på meg sjølv osv. Men da trur eg kjem litt med tia og om eg finner dei rette folka eg kan vere med og trivdes godt med. Har allerede oppdaga at folkehøgskuleåret har gitt meg veldig mykje tru på meg sjølv som både person og fotograf. 

http://hevhodet.blogg.no/

29.03.2016 kl.02:06

Så fint du skriver! Likte innlegget :) Har forresten Ukens blogg konkurranse ute på bloggen nå. Sleng deg gjerne på om du vil. Ønsker deg en fin tirsdag :)
Heidi

29.03.2016 kl.08:44

Flott, bella! Du er super som du er, og me er veldig glade i deg.
Berit

29.03.2016 kl.12:47

Veldig bra innlegg, det er som sagt veldig viktig å kunne være seg selv :)
Skriv en kommentar


hits