maibel

Bergen med babes

Skrevet 20.03.2016 klokken 13:57 | Kategori: koselegt | Kommentarer: 6


Heisann sveisann! 

I går var eg i Bergen med Izel og Solvår som var superkjekt, - me endte opp å ete på McDonalds (som eg nevnte i går)  og da va godt med cheeseburger for ein gong skyld. Da regna litt sånn innomellom men då me kom oss ut så slutta da heilt og me fekk eit fint lys å jobbe i. Solvår tok me seg såpebobler ut, og da va utruleg gøy å få da med på nokon av bildane - alle dei fargane som kom og skapte mykje finare fargespel i bilde. 

Eg e så takknemlig for at eg får med meg desse to nydelege personane ut kor enn eg vil for å ta bilde av dei. Eg ser sjølv at eg forbedrer meg litt etter litt med både bilder av folk og av landskap. - til og med i photoshop begynner eg å få dreisen på ting. 

Bergen by er veldig fin når da e sol, men e også fin når da nettopp har regna bittelitt og da begynner å lette opp. Og da kan til og med vere fint i byen når da regner om folk liker å ta bilder av regnrelaterte greier. 


Berre sjå på de to, eg e utruleg glad eg har de to som e villige til å vere mine personlige modeller! 


Aleksandra

20.03.2016 kl.14:09

Så koselige bilder! Har alltid hatt lyst til å besøke Bergen, virker som en superfin by! Har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, hadde vært artig om du vil være med! God påske!
maibel

20.03.2016 kl.14:11

Aleksandra: Om du besøker Bergen ein gong, ikkje ver redd for å gå inn i gater som e litt trange, for dei e utruleg fine å ta bilde i!
Maria Jansen

20.03.2016 kl.14:47

Så fine bilder! Høres ut som at dere hadde en veldig koselig dag!

Håper at du får en fin søndag videre :)
Henriette Celin

20.03.2016 kl.22:22

Kjempefine bilder! er så stilig med såpebobler på bilder ^^
maibel

20.03.2016 kl.22:28

Henriette Celin: Har du nokon plasser du anbefaler å ta bilder inne i Bergen? - med tanke på at du e der kanskje litt meir enn da eg e.
Henriette Celin

20.03.2016 kl.22:40

SV: Absolutt! For det første nede med bryggen, eller oppe med DNS/teateret. Utenom det er Skostredet veldig fint. Gatene der er kjempe søte :-D
Skriv en kommentar


hits