maibel

LIFF- Lofoten internasjonale fotofestival

Skrevet 26.02.2016 klokken 09:49 | Kategori: folkehøgskule | Kommentarer: 2


No i denne siste delen av veko så skal fotoklassane her på skulen vere med på å arrangere LIFF, som vil sei at mange fotografer kjem til Lofoten for å visa bildane sine og snakka litt om dei. Eg gleder meg veldig til å sjå ka dei forskjellige fotografane har jobba med. Prosjekta som fotografane har kan ha tatt veldig lang tid å lage og til og med opp i fleire år. 

I går var da begynnelsen på festivalen og da va to utstillinger på eit lite galleri me har her i Kabelvåg. Da va gratis den første dagen men desse andre dagane må andre folk betale for å komma inn å sjå på. Mange kom innom og såg på utstillingen i går og nokon var med bort på arbeidaren (eit bygg her) og såg på ein video som eine fotografen hadde laga om filipinske damer i Sverige. Da va veldig spennande film og eg e veldig glad for at eg fekk den med meg. Eg gleder meg veldig til å sjå resten og berre nyte desse dagane med mykje folk og forskjellig type bilder. 

Også veldig glad for at folkehøgskulen e med på å rigge detta i stand og er med på å delta. Men me har ingen bilder som me skal stille ut sjølv, berre vere med å observere alle dei andre som stiller ut. + da e nokon av fotografane som har gått på folkehøgskulen her for nokon år sia, og da e litt rart å tenke på at da kan faktisk vere at me og blir kjente etter ei lita stund med hardt arbeid.  

Ida Nesby

26.02.2016 kl.21:06

Så gøy! Veldig fint bilde også :)
Karoline

26.02.2016 kl.21:53

Så spennende :-D og utrolig fint bilde!
Skriv en kommentar


hits