maibel

Ka har augene å sei?

Skrevet 22.02.2016 klokken 12:25 | Kategori: folkehøgskule | Kommentarer: 0


Eg e veldig nysgjerrig på ka folk har å meine om augene til folk, for min del så har eg slete med å holde augekontakt med nokon og klarer da mykje bedre no enn før. Auger e veldig fasinerende, for alle e forskjellig. Spesielt fargen på augene, for dei kan vere ein bestemt farge eller ein blanding av fleire.

I forgje veke hadde me journalistikk som tema der me skulle velge noko som me var ukomfortabel med, eg e både ukomfortabel med augekontakt og med å ta makrobilder av auger. Da endte med at eg gjekk ekstremt mykje dei dagane, eg fekk vondt i hofta og tok bilder av tilfeldige folk sine auger. Nedanfor e da Margit som eg går på skulen med, som var prøvekanin for at eg skulle sjekke kor langt eg måtte stå ifrå. 

Eg som har mørke auger e veldig glad i blåe/grønne auger. Men sånn e da vell generelt med ka folk syns e tiltrekkande, for dei med blondt hår liker som oftast folk med brunt hår og motsatt. Eg meiner at da e noko som folk berre faller for med eingong, sjølvom dei ikkje tenker over da. 

Har du nokon tanker om korfor da e sånn? 

Skriv en kommentar


hits