maibel

Eit lag med støv på hjernen

Skrevet 05.11.2015 klokken 22:11 | Kategori: folkehøgskule | Kommentarer: 0


Som dei fleste veit så bur eg på internat, for eg går på folkehøgskule. Men ho som eg bur på rom med ho fekk plutselig behov for å vaske heile rommet i dag og alt begynte etter at eg hadde dusja. Her får de til og med sjå og møta ho som eg bur på rom med, som altså e Inghild som ikkje forstår ein drit av ka eg seie om morgonen når ho våkner. Og ho e ein av dei som kjem etter meg og "mobber meg" og seier "tjukkelabba og kjeks i naso mi" altså, der har ho samla nokon ord som e typisk meg her oppe. Eg e den einaste med striladialekt og da virke som da e ein del som like at eg snakke litt annerledes enn dei andre her. 

Fekk til og med kommentar ifrå ein på internatet at eg har ein av dei finaste dialekta på skulen, og då blei eg veldig glad! 

No sitter me her og har endå ikkje tatt på dei nyvaska sengeklena som va grunnen til at me begynte å vaska heile rommet. No trur eg meste parten av elevane her oppe begynne og merka at mørketia har begynt å siga sakte på. Første stadiet e vell at ein blir meir og meir sliten og ikkje orker stort, men da e vell berre til å finna på noko gøyt som både har trening i seg og e morsomt å holda på med. Skriv en kommentar


hits