maibel

hobbyjakt

Skrevet 20.08.2015 klokken 18:49 | Kategori: hobby | Kommentarer: 1


Heisannnnnn 

 Som overskrivten kanskje seier, så har eg vert på ein "jakt" etter ein hobby som eg ikkje blir så fort lei av. Eg er veldig glad i å tegne, men da e ikkje så ofte eg føler for å sitte meg ned å tegne. Da e ganske greit å tegne når eg f.eks tar flytur, bussturer, togturer osv. Om de vil så kan eg legge litt meir tegninger utpå bloggen? 

No dei siste dagane så e da noko som ikkje e så greit, for eg har ikkje lyst til å snakke med nokon.. eg veit ikkje grunnen sjølv, men eg kvir meg kvar gong eg skal snakke med nokon på telefonen. Kan da ha med at me ikkje fekk vite resultatet med ein gong angående fagprøven? 

Har du noko hobby som du holder på med? 

Iriterende engel

20.08.2015 kl.21:14

Jeg gamer! om jeg ikke spiller ett spill, så ser jeg på folk spille. kanskje på youtube,kanskje live på twitch. det er alltid en turnering eller noen kule folk som driver på! etter det så leser jeg en del. på busser og fly og sånt.

Jeg har alltid hatt lyst til å drive med cosplay. men kroppen min passer ikke veldig til noe sånt. og jeg har alltid hatt synnsykt lyst til å kunne tegne, å få vist min sprudlende fantasi i noe fysisk. men jeg suger balle. kan ikke engang tegne en sirkel..kan ikke engang lese min egen skrift.

derfor syntes jeg at om du kan tegne (noe jeg vet du kan/blitt bevist flere ganger) så burde du totally gjøre lots av det. og aldri bli sånn for viktig for noen! Jeg har mange venner som liker turgåing og klatring og sånt, så det ligger jo alltid der for deg. til slutt er det ditt valg...dessverre xD
Skriv en kommentar


hits