maibel

Kem er eigentlig Maibel?

Skrevet 20.04.2014 klokken 16:49 | Kategori: maibel | Kommentarer: 2


Det er faktisk eit spørsmål som har surra rundt i hovudet på meg sjølv i ein god stund, og for å vere ærlig så aner eg ikkje kem Maibel er. Har aldi heilt vert sikker på kass person Maibel er men sånn er det vell med alle, at liksom andre kjenner deg bedre som ein person enn du sjølv gjer. Eg føler at folk får lære å kjenne meg meir og meir no for tia og eg er ikkje redd for å dumme meg ut. Har også hørt at eg er lettare å snakke med no enn det eg har vert tidligare, og det kan kanskje ha litt med at Anders kom inn i livet mitt og fekk meg til å gjere ting eg ikkje trudde eg kunne. 

Begynner sakte men sikkert å få vite litt og litt meir om meg sjølv. Igjennom arbeid så finner eg ut ka som du kan kjenne igjen på mine arbeid som eg har laga. Som f.eks eg er veldig glad i naturen og lar det komma nokon preg av ting som du finn i naturen. Eg har vert igjennom ein del i livet, men alt har ikkje vert skikkelig interessant. Blei født med ein dårlig rygg som førte først og fremst til at det var fleire gonga eg hadde skikkelig vondt i ryggen og ein dag på barneskulen så klarte eg ikkje gå med sekken på ryggen, så det endte med at eg hadde med meg ein rullekoffert opp på skulen med alle tinga mine i. Husker eg var ganske flau over å ta den med meg inn i klasserommet, så den stod igjen inni mellom sofaen og veggen. 

Men ein ting er nok sant, eg er ein ganske unormal ungdom når eg nevner at eg er ikkje så glad i pizza, is, godteri, bading, festing osv. 

Orker virkelig ikkje skrive eit så langt innlegg om meg sjølv, så du får heller ta kontakt og spørre om det er noko du lurer på. :]

Kjenner du deg sjølv?

Maibel

08.10.2017 kl.10:25

heter også Maibel :)
maibel

08.10.2017 kl.14:11

Maibel: kuuult!
Skriv en kommentar


hits