maibel

Annleis/annerledes

Skrevet 17.12.2013 klokken 22:36 | Kategori: maibel | Kommentarer: 2


Har tenkt mange ganger at eg skulle skrive det om å vere annleis, men det endte aldri med det på nokon av dei tidligare bloggane mine. Har mange ganger fått kommentar at eg er ikkje så veldig lik andre jenter på min alder, men det er eg ganske klar over. Men eg er faktisk glad kordan eg er, utenom at eg holder litt for lenge på det negative som har hendt igjennom tider. Eg er ganske glad å høre at nokon syntes eg ikkje er lik som nokon andre, for det har eg ikkje lyst til å vere. Unnskyld, men eg har ikkje så veldig lyst å bli sammenligna med nokon som helst.


Eg føler ikkje for å sei at eg ligner på den og den personen, men har ikkje hørt det ifrå så mange heller. Har fått nokon kommentarer at eg ligner på Selena Gomez, men eg klarer rett og slett ikkje å sjå det.. Veit at dei meiner utsjånaden min, men klarer forsatt ikkje å sjå det. Nokon seier at alle har nokon som dei ligner på, men eg ligner ikkje så mykje på nærmaste slekt heller, har kanskje litt ifrå kvar og ein, men det er ikkje så veldig likt.

Ikkje så veldig mange som skriver blogger med den dialekta som eg gjer heller, men eg veit nokon bloggare rundt her eg bur som skriv sånn og då men. Hører ofte at det er kult at eg skriv sånn på bloggen, men det syntast eg nesten at eg må. Då eg var mindre, så var eg veldig mykje med fetteren min som er ifrå Bergen, så eg skreiv veldig mykje bokmål. Men eg tenkte aldri over det, før lenge etterpå ser eg det på ting eg har skrevet, at eg skreiv ting som "ikke, mye, jeg (til tider)" osv. Er eigentlig litt morosamt, men no vil eg skrive meir og meir dialekt eller nynorsk, som nokon seier det er. 

Ein ting som gjer meg kanskje litt annleis er at eg hater å bruke sminke, det føles tungt på fjeset og føler meg rett og slett skitten. Men det eg virkelig hater om eg har på meg sminke, er når eg skal fjerne det. For det tar evigheter og du kan liksom ikkje sove med det, for det kan ødelegge huden. Men på bilde under, så har eg berre tatt sminke på, for å illustere kor stor forskjellen kan vere på kvar person. (Eg er ikkje flink til å sminke meg, men eg bryr meg faktisk ikkje ka folk synast om det) 

Ka gjer deg så annleis?Martine

17.12.2013 kl.22:46

Du er kjempe nydelig uten sminke! Ønske jeg også var naturlig pen! :)
Sunniva

17.12.2013 kl.23:09

syntes du kler og gå uten sminke eg! :)) (men det var ganske koselig og kjekt den gangen eg fikk sminke deg) :)
Skriv en kommentar


hits